VELKOMMEN TIL GLOSTRUP RIDEKLUB

Kære medlem,

Velkommen til vores hjemmeside som indeholder information om klubben. For at sikre at vores data er opdateret på alle vores medlemmer, nye som gamle, så beder vi alle medlemmer om at oprette en profil. Det burde ikke tage mere end 2 min., som vil være en meget stor hjælp for os i klubben.

Her i Glostrup Rideklub, GLK, er der plads til alle ryttere. Vi favner alle lige fra rideskolerytteren over skovtursrytteren til konkurrencerytteren i spring og dressur. Vi har mange forskellige klubaktiviteter for store og små, erfarne som nybegyndere. Vores aktiviteter er baseret på frivillighed i en rar atmosfære omkring vores allesammens store interesse; heste og ridning. Vi håber at du falder godt til og vil give en hånd med.

GLK er en rideklub under Dansk Idræts Forbund og Dansk Ride Forbund. GLK har ca. 300 medlemmer i forskellige aldre og kategorier. GLK står for afholdelse af en række dressur–og springstævner på E-, D- og C-niveau. Der er mulighed for ugentlig undervisning fra forskellige interne som eksterne undervisere i spring og dressur. Derudover afholder vi miljøtræning, fælles skovture, ridemærkekurser, minispring og minidressur samt juletræsfest og andre fester i samarbejde med Parcelgårdens Rideskole. Har du spørgsmål eller en god idé til et arrangement, så er du altid velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen.

Om medlemskab af GLK
Ønsker du at melde dig eller dit barn ind i Glostrup Rideklub, oprettes først en profil under fanen ”log ind” og derefter går man ind under fanen ”kontingent” og tilmelder sig under "kontingent". Kontingent opkræves en gang årligt. Bemærk at du som hesteejer opstaldet på Parcelgården forventes at være medlem og bidrage med arbejdsdage, da du vil komme til at bruge klubbens faciliteter. Klubben sørger for faciliteter som springmaterialer, dressurhegn, dommertårne, foldvedligeholdelse mm.

Om Parcelgården
 GLK er lejer på Parcelgårdens Rideskole og Hestepension, beliggende Sortevej 52, 2600 Glostrup og med direkte adgang til Vestskoven med mere end 50 km ridestier. Parcelgården er en privat virksomhed, der ejes af Joen Hansen. GLK har et godt og tæt samarbejde med Parcelgården. Gårdens åbningstider er mandag til fredag fra kl. 06.00 til 22.00 samt lørdag, søndag og helligdage fra kl. 7.00 til 18.30. Rideskolehold skal stadig tilmeldes hos Torben Hansen og generelle spørgsmål i forhold til Parcelgården og opstaldning skal rettes til Joen Hansen og ikke til klubben.

Vi glæder os til at møde dig

Glostrup RideklubVi takker vore sponsorer

Glostrup Rideklub

Sortevej 52, 2600 Glostrup