Kære nye medlem,

Vi byder dig velkommen i Glostrup Rideklub, og vi håber, du får glæde af medlemskabet.

Aktiv senior og junior:

Som aktiv senior og junior har du fuld adgang til alle klubbens faciliteter og adgang til at deltage i alle arrangementer, som klubben afholder eller er inviteret til. Du er berettiget til at modtage transporttilskud, hvis din hest skal køres til et stævne, som klubben er inviteret til. Du har stemmeret ved klubbens generalforsamling og er valgbar.

Passivt medlem:

Som passivt medlem kan du ikke starte ved stævner, som klubben afholder eller er inviteret til. Du har adgang til og kan deltage som hjælper i alle arrangementer som klubbens afholder. Du har stemmeret ved klubbens generalforsamling og er valgbar. Desuden modtager du naturligvis klubbladet "striglernes magasin".

Er du på facebook kan du holde øje med klubbens aktiviteter på dens facebookside Glostrup Rideklub og om Parcelgården på For os der elsker Parcelgården.

GLKs bestyrelse

Vi takker vore sponsorer