VELKOMMEN TIL GLOSTRUP RIDEKLUB

Kære medlem,

Velkommen til vores hjemmeside som indeholder information om klubben. For at sikre at vores data er opdateret på alle vores medlemmer, nye som gamle, så beder vi alle medlemmer om at oprette en profil. Det burde ikke tage mere end 2 min., som vil være en meget stor hjælp for os i klubben.

Om GLK
GLK er en rideklub under Dansk Idræts Forbund og Dansk Rideforbund
. GLK har ca. 300 medlemmer i forskellige kategorier. Klubben har en bestyrelse og for klubbens virke gælder Glostrup Rideklubs Love ligesom der gælder almindelige regler for benyttelse af ridehusene og foldene.

Ønsker du at melde dig eller dit barn ind i Glostrup Rideklub, oprettes først en profil under fanen ”log ind” og derefter går man ind under fanen ”kontingent” og tilmelder sig under "kontingent".

Kontingenter opkræves en gang årligt i slutningen af marts. De årlige kontingenter for de respektive kategorier fremgår af fanen til venstre og af Glostrup Rideklubs Love.

Parcelgården
GLK er lejer på Paracelgårdens Rideskole og Hestepension,
 beliggende Sortevej 52, 2600 Glostrup og med direkte adgang til Vestskoven med mere end 50 km ridestier. Parcelgården er en privat virksomhed, der ejes af Joen Hansen. GLK har et godt og tæt samarbejde med Parcelgården og manglende efterkommelse af anvisninger eller henstillinger fra rideskolen kan medføre bortvisning. Gårdens åbningstider er mandag til fredag fra kl. 06.00 til 22.00 samt lørdag, søndag og helligdage fra kl. 7.00 til 18.30. Rideskolehold skal stadig tilmeldes hos Torben Hansen og generelle spørgsmål i forhold til Parcelgården og opstaldning skal rettes til Joen Hansen og ikke til klubben.

Aktiviteter
I GLK dyrker vi dressur, spring, og motionsridning. Herudover har vi en række sociale arrangementer som rytterfester, andespil, juletræsfedt og lignende, hvor forældre, søskende og venner er velkomne til at deltage. Se kalender her på siden.
 En række nyheder vil også blive delt på Facebook siderne ”For os der elsker Parcelgaarden” og ”Glostrup Rideklub – stævner og arrangementer”

Klubtøj
Klubben har en aftale med Shopfreka, hvor man kan bestille lækkert ridetøj med klubbens logo. Bestil på dette link https://www.shopfreka.dk/shop/237-glostrup-rideklub---glk/

Tak og sportslige hilsner