bilag e:

Glostrup Rideklubs udelukkelsesregler ved D-stævner:

Dansk Ride Forbunds pointsystem er gældende med nedenstående undtagelser.

Dressur:
LC2 Udelukket er rideskoleryttere, der har startet D-stævne.
LC3 Udelukket er ekvipager, der har været placeret 3 gange i LC3 eller har været placeret 1 gang i højere klasser.
LB1 Udelukket er ekvipager, der har vundet LB1 3 gange eller har været placeret 2 gange i højere klasser.
LB2 Udelukket er ekvipager, der har vundet LB2 3 gange eller har været placeret 2 gange i højere klasser.
LB3 Udelukket er ekvipager, der har vundet LB3 3 gange eller har været placeret 2 gange i højere klasser.
LA1 Udelukket er ekvipager, der har vundet LA1 3 gange, har været placeret 2 gange i LA2, eller har været placeret 1 gang i højere klasser.
LA2 Udelukket er ekvipager, der har vundet LA2 3 gange, har været placeret 2 gange i LA3, eller har været placeret 1 gang i højere klasser. Hvis LA2 er højeste klasse ved et stævne er klassen åben for alle.
LA3 LA3 og højere klasser er altid åbne for alle.

Springning:

LE Debutant Ryttere der tidligere har startet springstævne er udelukket.
LE let øvede Ryttere der tidligere har startet LD er udelukket.
LE Ekvipager der har vundet LE 3 gange, eller har været placeret 2 gange i LD eller i højere klasser er udelukket.
LD Ekvipager der har vundet LD 3 gange, eller har været placeret 2 gange i LC eller i højere klasser er udelukket.
LC Ekvipager der har vundet LC 3 gange, eller har været placeret 2 gange i LB eller i højere klasser er udelukket.
LB Heste der har vundet LB 3 gange, eller har været placeret 3 gange i
LA eller i højere klasser er udelukket.
LA/MB Åben for alle.

Husk at medregne dine placeringer fra alle de stævner, du har startet. Både interne og eksterne C- og D-stævner.
Husk at du selv er ansvarlig for, at du ikke tilmelder dig klasser, hvor du ikke er startberettiget. Placeringer opnået i løbende stævneår + 2 fulde år tæller til udelukkelse.