Bilag d: (revideret 2015)

Regler for Glostrup Rideklubs klubmesterskaber og vinterklubstævner.

Deltagelse i mesterskaber forudsætter, at man har været medlem af Glostrup Rideklub i mindst 3 måneder. Hver rytter må kun deltage én gang i ét mesterskab inden for hver diciplin, dog må en rytter starte 2 heste i 1. hovedrunde i springning.
Mesterskabsklasser åbnes når der er mindst 4 deltagere.
Mesterskabsklasser er pointgivende og pønalitetsgivende på ranglisten.
Dansk Ride Forbunds reglement er gældende i det omfang, det ikke er fraveget i nedenstående bestemmelser.

Dressur:

Junior/ungrytter mesterskabeter åbent for alle aktive junior/ungryttere. Den bedst placerede junior/ungrytter bliver junior/ungrytter mester.
Man er junior/ungrytter til og med det kalenderår man fylder 21 år i henhold til Dansk ride Forbunds reglement som til enhver tid er gældende.
Klubmesterskab er åbent for alle aktive medlemmer af Glostrup Rideklub.
Old Boys- mesterskab er åbent for alle aktive medlemmer af Glostrup Rideklub, og som er fyldt 35 år.
Ved ligeplacering til mesterskabstitler i dressur deles titlen.

Springning:
Klubmesterskab er åbent for alle aktive medlemmer af Glostrup Rideklub.
Old Boys-mesterskab er åben for alle aktive medlemmer af Glostrup Rideklub, og som er fyldt 35 år. Klassen rides med handicap.
Alle 3 mesterskabsklasser rides efter metode B12.
Ved ligeplacering til mesterskabstitler i spring er tiden i omspringningen afgørende.

Regler for GLKs Vinterklubstævner:
Ved D-stævner kan hesten have op til 4 starter pr. dag, så længe ingen starter er over sværhedsgrad 0. Ingen ekvipage kan have mere end 2 starter pr. dag.